РЕШЕНИЕ № 71


Вписва Ангел Димитров Василев от гр. Павликени с месторабота гр. Павликени в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 72


Вписва Мирослав Илиев Евтимов от гр. Велико Търново с месторабота гр. Велико Търново в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 78


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Велико Търново, указва на адвокатите, неизпълнили повече от четири месечни задължения по чл. 49, ал. 1 от Закона за адвокатурата, да внесат дължимите суми до 2 юли 2013 година, като при неизпълнение ще бъдат образувани дисциплинарни преписки, като могат да се предприемат и действия по принудително изпълнение на вземането.


 


РЕШЕНИЕ № 79


            1. Адвокатския съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново възлага на адв. Веселка Коева да напише писма до Висшия адвокатски съвети и до Националното бюро за правна помощ, в които да постави за решаване проблемите, възникващи при осъществяване на правна помощ.


            2. Адвокатския съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново възлага на адв. Веселка Коева да напише писма до Министерството на правосъдието и до частните съдебни изпълнители призовките и съобщенията по делата  да се изготвят и връчват на химизирана хартия с цел удостоверяване на датата на връчване.


            3. Адвокатския съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново възлага на адв. Веселка Коева да организира срещи с представители на Районен съд гр. Велико Търново, Районен съд гр. Елена и РУ „Полиция” гр. Горна Оряховица.


 


РЕШЕНИЕ № 80


Адвокатския съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново възлага на административния секретар на колегията да проучи цените на кочани с адвокатски договори и пълномощни.