1. Адвокатският съвет, на основание чл. 9 и чл. 10, ал. 12 от Наредба № 2 за условията и реда за провеждане на изпита за адвокати и младши адвокати, допуска до участие в изпит за адвокати и младши адвокати през месеците май и юни 2012 година следните кандидати:


1. Йорданка Владимирова Христова, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


2. Ваня Ивелинова Пенчева, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


3. Павлин Недков Стоянов, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


4. Галя Илиева Иванова, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


5. Янка Иванова Тончева, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


6. Иван Христов Денев, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


7. Росен Иванов Ташков, ЕГН***, РУ „Ангел Кънчев”;


8. Теодора Симеонова Пъшева, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


9. Величко Гочев Гочев, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


10. Диана Стойнова Петкова, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


11. Илиян Весков Русанов, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


12. Ивайло Колев Деев, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”;


13. Ирина Захариева Захариева, ЕГН ***, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”.


2. Адвокатският съвет, на основание чл. 11, ал. 1 от Наредба № 2 за условията и реда за провеждане на изпита за адвокати и младши адвокати, да изпрати списък с имената на допуснатите до участие в изпит за адвокати и младши адвокати през месеците май и юни 2012 година, ведно с подадените от тях заявления и приложенията към тях.


 


РЕШЕНИЕ № 31


1. Адвокатският съвет, на основание чл. 61, ал. 1 от Закона за адвокатурата, вписва в регистъра на адвокатските дружества, воден при Адвокатски съвет гр. Велико Търново адвокатско дружество „Илиев и Илиева”, със седалище на дружеството гр. Горна Оряховица, ул. „Вичо Грънчаров” № 11А, етаж 2-ри, офис 4-ти, със съдружници на дружеството адвокат Росен Стоянов Илиев, ЕГН *** и адвокат Людмила Николаева Илиева, ЕГН ***, с управители на дружеството адвокат Росен Стоянов Илиев, ЕГН *** и адвокат Людмила Николаева Илиева, ЕГН ***, като дружеството ще се представлява от двамата управители, заедно и поотделно.


 


РЕШЕНИЕ № 32


1. Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Велико Търново да изпрати в Националното бюро за правна помощ възражение за Решение № 18, взето на заседанието на Националното бюро за правна помощ на 24 февруари 2012 година.