РЕШЕНИЕ № 82


Вписва Мариан Атанасов Иванов от гр. Горна Оряховица с месторабота гр. Велико Търново в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 83


Вписва Кремена Красимирова Русева от гр. Велико Търново с месторабота гр. Велико Търново в списъка на младшите адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на младшите адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 84


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново, поради прекратяване на трудовото правоотношение, отписва Аделина Петрова Крумова като адвокатски сътрудник на адв. Димитър Христов Димитров и от списъка на адвокатските сътрудници на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокатските сътрудници, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 85


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново, отклонява молбата на Таня Детерих за вписване като адвокат в колегията и възлага на адв. Валери Ставрев – секретар на колегията, да изготви отговор до Таня Детерих, в който да й бъдат описани, в съответствие със Закона за адвокатурата, процедурата по вписване и условията, на които трябва да отговарят кандидатите за вписване като адвокати.


 


РЕШЕНИЕ № 86


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново възлага на адв. Веселка Коева – Председател на колегията, да изготви писмо до НБПП, с което ще изиска конкретизация на предмета и вида на делото, за което е предоставена правна помощ на Иванка Петрова Димитрова с решение № 46/24.04.2014 година на Председателя на НБПП, за да може Адвокатския съвет да изпълни задълженията си по чл. 18, т. 3 от Закона за правна помощ и определи компетентен и опитен адвокат за осъществяването й.


 


РЕШЕНИЕ № 88


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново възлага на Гергана Георгиева – административен секретар на колегията да създаде и поддържа рубрика „Новозакупена литература” в сайта на колегията, като в нея да се публикува информация за новозакупената за библиотеката на колегията литература, подготвена от Екатерина Петрова – Сариди – библиотекар на колегията.


Да се изпратят имейли до всички адвокати за създаването на рубриката. „Новозакупена литература”.