Протокол № 16/09.12.2013 година


РЕШЕНИЕ № 159


                Адвокатския съвет на Великотърновска адвокатска колегия уважава молбата на адв. Йордан Николаев Николов и на основание чл. 22, ал. 1, т. 1 от Закона за адвокатурата отписва същия от списъка на адвокатите на ВТАК, считано от 25.11.2013 година. Същият не дължи адвокатска вноска към Висшия адвокатски съвет и към колегията за месец ноември 2013 година.


 


РЕШЕНИЕ № 160


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Велико Търново уважава искането на адв. Кирил Йорданов Андреев и на основание чл. 21, ал. 2 от Закона за адвокатурата вписва адвокатски сътрудник Анастасия Валентинова Баблакова с ЕГН *** в специалния регистър на адвокатските сътрудници към ВТАК, като сътрудник в адвокатско дружество „Митко Минев, Даниела Минева, Кирил Андреев, Лили Матева и Юлия Миневска”.            


 


РЕШЕНИЕ № 161


Поради големия брой представени документи и необходимостта от детайлно запознаване със същите Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Велико Търново, възлага на адв. Валери Ставрев – Секретар на съвета, да прегледа представените от адв. Свилен Илиев документи и да изготви доклад с проект за решение за определяне на възнаграждение за положен от него труд, които да представи пред съвета за приемане на решение.


 


РЕШЕНИЕ № 162


Адвокатския съвет на Великотърновска адвокатска колегия възлага на адв. Веселка Коева – Председател на колегията да инициира провеждане на среща през месец януари 2014 година с ръководителите на Районна, Окръжна и Апелативна прокуратури – гр. Велико Търново.