Протокол № 11/06.10.2015 година


РЕШЕНИЕ № 117


Вписва Ангел Кънчев Кръстев от гр. Велико Търново с месторабота гр. Велико Търново в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 118


Вписва Валентина Христова Димитрова от гр. Велико Търново с месторабота гр. Велико Търново в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 119


Вписва Радослав Стоянов Русев от гр. София с месторабота гр. Лясковец в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 120


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия гр. Велико Търново, поради прекратяване на трудовото правоотношение, отписва Гергана Костадинова Мусакова като адвокатски сътрудник на адвокат Аня Кирилова Минчева и от списъка на адвокатските сътрудници на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокатските сътрудници, воден при Висшия адвокатски съвет


 


РЕШЕНИЕ № 123


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Велико Търново възлага на Гергана Георгиева – административен секретар на ВТАК, да публикува в сайта на колегията списък с имената и телефонните номера на адвокатите, вписани в колегията.