РЕШЕНИЕ № 81


Вписва Румен Цанев Павлов от гр. Велико Търново с месторабота гр. Велико Търново в списъка на младшите адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на младшите адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 82


Вписва Веселин Димитров Дойкин от гр. Елена с месторабота гр. Елена в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 86


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Велико Търново уважава искането на адв. Николай Митков Нешев и на основание чл. 21, ал. 2 от Закона за адвокатурата вписва адвокатски сътрудник Венета Йорданова Йорданова с ЕГН *** в специалния регистър на адвокатските сътрудници към ВТАК.


 


РЕШЕНИЕ № 87


Адвокатският съвет, на основание чл. 61, ал. 1 от Закона за адвокатурата, вписва в регистъра на адвокатските дружества, воден при Адвокатски съвет гр. Велико Търново адвокатско дружество „Тодор Иринчев, Ели Димитрова”, със седалище на дружеството гр. Велико Търново, ул. „Полтава” № 1, вх. В, ет. 7, със съдружници на дружеството адвокат Тодор Йорданов Иринчев, ЕГН *** и адвокат Ели Стоева Димитрова, ЕГН ***, с управители на дружеството адвокат Тодор Йорданов Иринчев, ЕГН *** и адвокат Ели Стоева Димитрова, ЕГН ***, като дружеството ще се представлява от двамата управители, заедно и поотделно.


 


РЕШЕНИЕ № 88


Адвокатският съвет на Великотърновска адвокатска колегия уважава молбата на мл. адв. Иван Христов Денев и на основание чл. 20, ал. 9 от Закона за адвокатурата вписва в регистъра на адвокатите при ВТАК и Единния регистър на адвокатите, воден при Висшия адвокатски съвет промяната в статута му от младши адвокат на адвокат.


 


РЕШЕНИЕ № 93


          Да се обяви конкурс  за изработване лого на колегията, в което да се включва  надписа „Адвокатска колегия Велико Търново”, както и символи на града и на адвокатската професия.


          Цената за изработване на  логото да бъде не повече от 300 лв.