РЕШЕНИЕ № 105


Определя се избирателна комисия, която да извърши подготовката и да проведе изборите за органи на Адвокатска колегия – Велико Търново на редовното Общо събрание на колегията, насрочено за 26.01.2013 година в следния състав:


Председател


адвокат Радослав Димитров Димитров


Членове


адвокат Милен Владимиров Николов


адвокат Малина Иванова Николова - Янчева


Резервни членове


адвокат Силвия Дечева Дечева


адвокат Доброслава Димитрова Керекова


адвокат Мая Атанасова Янкова


 


РЕШЕНИЕ № 106


Вписва Мария Йорданова Маринова от гр. Велико Търново с месторабота гр. Велико Търново в списъка на адвокати на Адвокатска колегия – Велико Търново и единния регистър на младшите адвокати, воден при Висшия адвокатски съвет.


 


РЕШЕНИЕ № 111


1. Да се уведомят адвокатите, които не са изпълнили задълженията си по чл. 49, ал. 1 от Закона за адвокатурата,  да заплатят дължимите от тях адвокатски вноски в срок до 15.11.2012 година.


2. Срещу адвокатите, неизпълнили задълженията си по чл. 49, ал. 1 от Закона за адвокатурата в дадения срок - до 15.11.2012 година, да се образуват дисциплинарни производства, като на  основание чл. 137, ал. 1 от Закона за адвокатурата, същите могат да дадат обяснение в 7-дневен срок от получаване на уведомленията.


 


РЕШЕНИЕ № 112


Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Велико Търново, дарява 1000 (хиляда) лева на Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” по случай 120 години от създаването му.